Nieuw in 2024

Laat je begeleiding in onze De-Stress Zone door onze ervaren team

Ilonka Slechte
The Change Coach
Ilonka, een wereldburger met een passie voor menselijke verbinding en psychologie, biedt diepgaande coaching en counseling. Gecertificeerd in NLP en Mind Body Work, ontwikkelde ze een effectieve coachingmethode tegen burn-out. Dit samen met de nieuwe Body Mind Reset Technique (BMRT) zorg voor transformatieve resultaten na maar enkele sessies.
Boek Ilonka
Wilfried Tanghe
Shiatsu Massage
en Cranio Sacraal Therapie
Wilfried, met een achtergrond als brandweerman en ambulancier, zet zijn ervaring en technische vaardigheid in als shiatsu masseur. Hij is gespecialiseerd in het verlichten van fysieke klachten en bevorderen van ontspanning door een praktische, hands-on methode. Wilfried's benadering helpt cliënten efficiënt ontstressen en welzijn verbeteren.
Boek Wilfried
Martine Smet
Voetreflexologie
Martine, met ervaring als voetverzorgster sinds 1995 en voetreflexoloog vanaf 2003, verdiepte haar expertise met specialisaties zoals causale voetreflexologie en innovatieve methodes zoals Psychozone Harmonisering. Haar aanpak is doelgericht, met focus op het bevorderen van lichamelijk evenwicht en emotionele gezondheid.
Boek Martine

Ontdek een vernieuwende benadering in coaching die verfrissend anders is. Met Body Mind Work hoef je niet diep in emotionele verhalen te duiken, want ik kan de kern van emoties (EMI) direct zien. Met behulp van de revolutionaire Body Mind Reset Techniek (BMRT) neutraliseer ik deze EMI’s, waardoor de triggers voor negatieve reacties worden gewist.

Door rechtstreeks met het onderbewuste te werken, hebben cliënten aanzienlijk minder sessies nodig dan bij traditionele coaching of therapie voor dezelfde of zelfs betere resultaten. Ervaar zelf de effectieve verandering en innerlijke rust na een sessie bij mij.

Op jonge leeftijd leerde ik door talrijke verhuizingen dat onze primaire behoeften universeel zijn: liefde, erkenning, respect, verbinding en veiligheid. Na mijn studie psychologie in 1988 aan Webster University, specialiseerde ik me in mensenkennis. Mijn zoektocht leidde tot het behalen van mijn (H)NLP-certificering in 2014, begeleid door de gerenommeerde trainer Matt Hudson.

Na het afronden van mijn opleiding tot Body Mind Work Practitioner en erkende counselor in 2017, ontdekte ik een patroon rond stress bij mijn cliënten. Dit inspireerde mij tot het ontwikkelen van een effectieve preventieve coachingmethode tegen burn-out, met succes toegepast als Crisis Coach voor BNP Paribas vanaf 2020. Dit samen met de Body Mind Reset Techniek (BMRT), die emotionele geheugenbeelden kan deactiveren, heb ik nu een zeer mooie toolkit ontwikkeld om klanten te helpen op een blijvende manier bij stress, burn-out, angst en verlies.

The Change Coach

Ik help je met…

Omgaan met angst & trauma

angsten, fobieën, faalangst, traumaverwerking, corona-angst, …

Durven en vertrouwen

assertiviteitstraining, zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, inzicht in eigenwaarde, …

Omgaan met je sterke zelf

hoogsensitief of -begaafd, perfectionisme, midlifecrisis, ...

Verlies verwerken

relatiebreuk, echtscheiding, rouwproces, ...

Neem contact met ons op