Uw kapper sinds 2002

Kom tot rust in ons haarsalon in Schoten

4,7
google review
20
jaren ervaring
sinds 2002

Ontdek onze passie

Ceceo

Een droom, passie voor haar, en een gezonde dosis lef. Meer hadden we niet nodig om Ceceo in 2002 uit de grond te stampen. Sindsdien zijn we een gevestigde waarde in de Schotense kapperswereld en ver daarbuiten.

Innovatie
Wat vandaag #trending is, heeft morgen alweer afgedaan. Om steeds bovenop de nieuwste trends in haarmode te zitten, scholen wij ons constant bij. Zo kunnen wij onze creaties personaliseren aan jouw specifieke stijl en wensen.

Innoveren begint en eindigt niet bij bijscholing. Om jou de beste service te bieden investeren we ook continu in een optimale beleving zodat jouw kappersbezoek een echt verwen moment mag zijn.
Kwaliteit
We zien je graag komen, maar zien je nog liever vertrekken… met een kapsel om trots op te zijn!
Om kwalitatief hoogwaardige kapsels te creëren, werken we steeds met de beste producten. Ceceo is erkend partner van L’Oréal Professionel en Kérastase.
Klantgericht
Geen formeel gedoe bij Ceceo: wij tutoyeren. Waarom? Omdat jij voor ons geen nummer bent.
Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent.

Meer dan alleen haar

Onze diensten

Wij bieden verscheidene diensten aan om jouw de ideale kapperservaring te geven. Ontdek onze diensten en neem alvast eens een kijkje bij ons binnen.

boek afspraak

Wassen

Ontspan in een rustige sfeer waar je optimaal kan genieten tijdens het wassen van je haar. Voor een extra ontspannings moment kan je hier terecht voor een uitgebreide hoofdmassage of een hoofdhuidbehandeling.

Bekijk de ruimte

Knippen en drogen

Deze lichte en open ruimte laat je perfect meegaan in de creativiteit van de kappers, terwijl die je nieuwe coupe en look verwezenlijken.

Bekijk de ruimte

Wachtruimte en bar

Terwijl je wacht op je behandeling of op een familielid, kan je plaatsnemen in de gezellige wachtruimte, waar je kan genieten van een drankje aan de bar.

Bekijk de ruimte

De-stress zone

Wil je je innerlijke schoonheid laten bloeien? Of wil je gewoon beter leren ontspannen? Onze De-stress zone biedt je een waaier aan behandelingen: massages*, voetreflexologie*, coaching sessies of yoga.

*binnenkort

Kleuren

Ervaar hier de gezellige sfeer aan tafel terwijl je haar wordt gekleurd. Met zicht op de tuin, genietend van een koffie, een gesprek of een tijdschrift, is dit een moment om heerlijk te ontspannen.

Bekijk de ruimte

Private hub

Heb je behoefte aan een stille en rustige ruimte om te kunnen doorwerken, een privémomentje voor jezelf of met een vriend(in)? Dan is de private hub de ideale plek voor jou. (Boeking is nodig).

Bekijk de ruimte

Op maat voor jou

Onze werkwijze

Haarconsult

Na het maken van je afspraak (online of telefonisch) doen we een haarconsult. Deze wordt aan het begin van iedere afspraak gedaan, om naar jouw wensen te luisteren en het juiste advies te geven over welke behandeling en producten het beste zijn voor jouw haar.

Haar behandeling

Tijdens jouw ingepland moment kan je helemaal tot rust komen wanneer we de besproken haarbehandeling bij jou uitvoeren.

Product advies

Hulp nodig voor welke producten je het beste thuis kan gebruiken, kom vrijblijvend langs voor een consult om samen jouw wensen te bespreken waarbij wij ons professioneel advies geven.

Maak kennis met ons team

Onze scharen zijn geslepen

Peter Costermans
De drijvende kracht
Peter is al vanaf het prille begin de drijvende kracht achter Ceceo Haarmode. Geboren en getogen in Schoten is zijn missie om de Schotenaren voor eeuwig te verlossen van die gevreesde bad hair days.
Nancy Thees
De people’s person
Nancy kwam Ceceo versterken in 2014. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het salon: ze is een echte people’s person; ideaal voor wie naast een knipbeurt ook op zoek is naar een goede babbel.
Veronique
De stille kracht
Veronique is de stille kracht bij Ceceo sinds 2017. Met meer dan 15 jaar ervaring kan je gerust zijn van haar kwaliteiten. Van kleinsaf aan werd al snel duidelijk in welke richting ze verder ging gaan. Tot op heden staat ze daardoor elke dag met hart en ziel achter de kappersstoel.
Kim
De goedlachse
Kim is sinds november 2022 het Ceceo team komen versterken. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Met haar spontane glimlach en het hart op de tong zorgt ze ervoor dat jouw kappersbezoek steeds een good feeling moment wordt.

Jouw perfecte match

Snits, kleuringen & prijzen

Prijzen zijn incl. verzorgende Kérastase shampoo en afwerking (wax, gel of lak)

  • Heren
  • Dames
  • Kinderen
Shampoo - snit - brushing - afwerking
€ 36,50
(Studenten)Shampoo - snit - brushing - afwerking
€ 32,50
Snit - kleurshampoo - brushing
€ 71,00
Ronde brosse
€ 26,00
Snit*
€ 36,50
Brushing (vanaf)*
€ 29,00
Opsteken*
€ 56,00
Crèmebad*
€ 10,00
plix of mousse*
€ 8,00
Permanent*
€ 65,00
Steunpermanent animatic*
€ 65,00
Kleuring*
€ 54,00
Balleage*
€ 70,00
Balleage met folie*
€ 84,00
Inoa amonia vrij*
€ 55,00
Lokken in kleur*
€ 2,10 per strook
Ontkleuren*
€ 54,00
Kleurshampoo diacolor*
€ 45,00
*studenten
-15%
(jongen) Snit - brushing 0-11 jaar
€ 30,00
(jongen) Snit - brushing 12-15 jaar
€ 31,00
(meisje) Snit - brushing 0-6 jaar
€ 34,50
(meisje) Snit - brushing 6-11 jaar
€ 45,00
(meisje) Snit - brushing 12-15 jaar
€ 51,50
boek afspraak
Kom hier al meer dan 20 jaar en nog altijd super content!
Hilde
Heel tevreden van deze kapper en zijn team! Mijn zoontje van 2,5 vind een kappersbezoekje bij Ceceo ook heel fijn & weet de koekjes zelf al staan! Zeer vriendelijk team!
Kimberly
Mega vriendelijke en toffe mensen, geen moeite is er teveel. Heel goede techniek! Ze maken de mensen hier echt gelukkig en je vertrekt super blij. Dankuwel!!!
Sarah
Fantisch gekleurd en geknipt! Kappers met echt talent en passie voor hun werk! Ze zijn echt met JOU bezig - je bent niet zo maar een nummer - en dat voel je helemaal!
Esmeralda
Leuke sfeer wat zich vertaalt in een mooie haarsnit en je met een fijn gevoel naar buiten wandelt. Prijs-kwaliteit zeer tevreden. Tot volgende keer ceceo- team!
Sandra
Alle kapers zijn er heel vriendelijk en professioneel. En nu na de verbouwingen is het genieten tijdens het wassen en knippen, rustig lezen na het kleuren met een drankje. Een aanrader.
Veronique
4,7
google review

Neem contact met ons op